Mivel a legtöbb kérdés a SUP deszka vásárlással kapcsolatban merül fel, és egyre több helyen lehet SUP-ot venni, ezért elkezdtük összegyűjteni nektek azokat a hazai forgalmazókat, akiket szívesen ajánlunk nektek. Az ajánlott partnerek mindegyikéről elmondható, hogy:

  • Megbízhatóak, a törvényileg előírt garanciát vagy többet adnak a termékeikre
  • Minőségi SUP-okat forgalmaznak, nem ultra olcsó, egy szezont bíró silány deszkákat találsz náluk
  • Ismertek és népszerűek több éve dolgoznak azon, hogy a hazai SUP sportág sokakhoz eljusson
  • Megfelelő tudással rendelkeznek, amelyet igyekeznek átadni minden vásárlónak, hogy a lehető legjobb deszkát szerezze be (szaktanácsadás)
  • Tesztelni lehet náluk, az általuk forgalmazott deszkákat ki tudod próbálni, tuti nem veszel zsákbamacskát!

A partnerek mindegyike felajánlott egy ajándékot vagy kedvezményt a tőlünk érkező vásárlóknak.

Fontos, hogy csak KUPONKÓDDAL tudod igénybe venni, anélkül nem vagy jogosult az ajándékra/kedvezményre és csak SUP deszka vásárlásakor vagy jogosult az ajándékra/kedvezményre.
A kupon online és offline is érvényes, tehát mindenképpen jelezd, hogy tőlünk jutottál el hozzájuk!

Jelenlegi partnereink

SUPshop.hu 

A legnagyobb hazai forgalmazó, öt helyszínnel, sok márkával, merev és felfújható deszkákkal, szaktanácsadással és óriási kínálattal várnak.

Forgalmazott márkák: Starboard, Coasto, Skiffo, Yoloboard, Aztron, Wattsup, Aquatone, Zray 

Az ajándék: AZTRON baseball sapkát kapsz ajándékba 5990 Ft értékben. A sapka színe nem választható, a készlet függvényében küldik!

A kuponkód: SUPLIFE, amelyet a kosár oldalon adhatsz meg, ott biztosan a kék sapkát fogja mutatni a rendszer, de nem biztos, hogy te is ezt kapod! Akciós deszka vásárlásakor is igénybe veheted!


BICsurf.hu 

A Tahe (korábban BIC) márka valamint az SIC SUP-ok hazai forgalmazója, rengeteg merev és felfújható deszka közül választhatsz. A hazai élvonalban sokal által használt SIC versenydeszkákat is megtalálod a kínálatban! A merev SUP deszkák kínálatában verhetetlen a hazai piacon!

Forgalmazott márkák: Tahe, SIC

Az ajándék: 5% kedvezmény a SUP deszka árából. Akciós deszka vásárlásakor is igénybe veheted!

A kuponkód: kérd tőlünk emaiben, a gombra kattintva (Ha neked egyszerűbb, akkor írj egy levelet, névvel és írd bele, hogy bicsurf.hu kupont kérsz!). Technikai oka van, hogy nem egy általános kód van, de azt gondoljuk, minimum 10.000 Ft-ot megér egy emailt megírni, amit mit előre ki is töltünk 😉 Megadni a Szállítás és Fizetés oldal alján lévő sorban tudod és az adatok ellenőrzése oldalon már láthatod is az 5% kedvezményt feltüntetve!


SUPzone.hu 

A holland JOBE márka forgalmazója, amely már évekkel ezelőtt is 3 év garanciával hívta fel magára a figyelmet, merev és felfújható deszkákkal, kiegészítőkkel. A

Forgalmazott márkák: JOBE

Az ajándék: JOBE Waterproof Case –  vízálló telefontok 5750 Ft értékben!

A kuponkód: SUPLIFE, amelyet regisztráció után a vásárlás közben adhatsz meg. Fontos, hogy nem fogod látni a terméket a kód beírása után, de az értékesítéskor keresni fognak és akkor visszaigazolják az ajándékot is!


A vásárlások után jutalékot kapunk, így a kupon felhasználásával minket is támogatsz! Így tudunk továbbra is SUP-os tartalmakat gyártani nektek.