Portálunkat kifejezetten a hazai SUP közösség látogatja nagy számban, aktívan használják az eseménynaptárt, a SUP helyszínek térképes megjelenítését és olvassák cikkeinket.

Természetesen a nyári hónapokban sokkal több a látogatónk, de azon dolgozunk, hogy ne csak a főszezonban, hanem a tavaszi, őszi és téli hónapokban is hasznos tartalmakat olvassanak a portálunkra látogató emberek. 

Portálunkon a következő hirdetési lehetőségek vehetők igénybe:

SUP kölcsönző adatlap

30.000 Ft/ naptári év

Minden SUP kölcsönzőnek hasznos, mert a főszezonban látogatók ezrei érkeznek SUP kölcsönzőt, bérlési lehetőséget keresve a honlapunkra.  

A kölcsönzők rengeteg információt tudnak feltölteni: leírásokat, szolgáltatásokat, nyitvatartást, képeket, videót és az összes elérhetőségi adatot. 

A kölcsönző adatlapja megjelenik egy térképes keresőben is, ahol a látogatók szűrhetnek elhelyezkedés és szolgáltatások alapján.

 

Minta adatlap: https://suplife.hu/sup-berles-kolcsonzo/teszt-kolcsonzo/

 

Hirdetési bannerek

A főoldal és valamennyi aloldal, tetején 728x90px vagy 970x90px méretű állandó megjelenésű banner hirdetés 40.000 Ft / hónap.

A főoldal és valamennyi aloldal, alján 728x90px vagy 970x90px méretű állandó megjelenésű banner hirdetés 20.000 Ft / hónap.

A főoldal és valamennyi aloldal, jobb oldalán 300×300 vagy 300x250px méretű állandó megjelenésű banner hirdetés 30.000 Ft / hónap.

A főoldal és valamennyi aloldal, jobb oldalán 300×600 méretű állandó megjelenésű banner hirdetés 30.000 Ft / hónap.

 

Hosszútávú megrendelés esetén kedvezményt adunk:

  • 3 hónapos megrendelés esetén -10%
  • 6 hónapos megrendelés esetén -15%
  • 12 hónapos megrendelés esetén -25%

Események megjelenítése a naptárban

Szervezett, fizetős túrák megjelenítése a SUP eseménynaptárban (https://suplife.hu/naptar/),  Az eseményeket a FB oldalunkon is kiposztoljuk valamint az Instagram oldalra is kikerül.

5000 Ft/db, 4 db felett 10% kedvezmény. 

Sportrendezvények, versenyek, oktatások, közösségi események megjelenítése ingyenesen!

 

Szponzorált cikkek

Minimum 600+ szavas cikkek, maximum 2 kifelé mutató linkkel, megfelelő minőségű, máshol még nem megjelenített tartalommal.

25 000 Ft/db.

 

 

Érdekel a lehetőség? Hirdetnél az oldalon? Írj nekünk!