Portálunkat kifejezetten a hazai SUP közösség látogatja nagy számban, aktívan használják az eseménynaptárt és olvassák cikkeinket. Évente átlagosan 40-50.000 látogatónk van, akik közel 120-150.000 oldalmegtekintést tesznek.

Ha nálunk hirdetsz, akkor nemcsak a honlapon jelenhetsz meg, hanem:

A nyári hónapokban van a legtöbb látogatónk, de a tavaszi, őszi és téli hónapokban is hasznos tartalmakat készítünk olvasóinknak! 

Portálunkon a következő hirdetési lehetőségek vehetők igénybe:

SUP Navigátor megjelenés

A honlapon kiemelt megjelenítést kap a SUP Navigátor, így sokan megnézik az ott szereplő partnereinket. Emellett minden social media felületünkön promotáljuk a SUP Navigátort, több formában, a nyári főszezonban minden héten lesz ezzel kapcsolatos poszt a csoportban, ahogy a hírlevélben is megjelenik fix tartalomként a SUP Navigátor. Ezért mindenképpen érdemes bekerülni, Magyarország legnagyobb SUP témájú honlapjára.

Kategóriák: SUP kölcsönző, SUP iskola, SUP forgalmazó, SUP túraszervező, SUP egyesület, SUP túrabeszámoló 

Minden SUP-os szolgáltatónak hasznos, mert a főszezonban látogatók ezrei érkeznek SUP kölcsönzőt, bérlési lehetőséget, oktatást vagy deszkákt keresve a honlapunkra.  

Az adatlapja megjelenik egy térképes keresőben is, ahol a látogatók szűrhetnek elhelyezkedés és kategória alapján, később ha sok szolgáltató lesz, akkor további szűrési lehetőségeket fogunk bekapcsolni az oldalon.

SUP NAvigátor kezdőoldal: https://suplife.hu/supnavigator/

SUP Navigátor INGYENES megjelenítés
Minta: https://suplife.hu/sup-navigator/sup-kolcsonzo-abc-minta/
Név, telefonszám, cím és egy kép megjelenítését jelenti a SUP Navigátorban.
Az adatlap megjelenik egy térképes keresőben is, ahol a látogatók szűrhetnek elhelyezkedés és kategória alapján.

SUP Navigátor megjelenítés, teljes adatlappal 15.000 Ft/év*
Minta: https://suplife.hu/sup-navigator/super-kolcsonzo-minta/
Rengeteg információt fel tudsz tüntetni: leírásokat, szolgáltatásokat, nyitva tartást, képeket, videót és az összes elérhetőségi adatot és a közösségi média eléréseidet is.
Az adatlapja megjelenik egy térképes keresőben is, ahol a látogatók szűrhetnek elhelyezkedés és kategória alapján.

Kiemelt SUP Navigátor megjelölés forgalmazóknak 35.000 Ft/év*
Az alap csomagon felül tartalmazza,  kiemelt megjelölést így minden listázásban előre kerül az adott forgalmazó, tartalmazza a megjelenítést a legforgalmasabb SUP deszka témájú oldalainkon, amelyeket több, mint évi 10.000 látogató keres fel.
Minta: https://suplife.hu/sup-navigator/xyz-sup-kolcsonzo-minta/

Kiemelt SUP Navigátor megjelölés kölcsönzőknek, iskoláknak, túraszervezőknek 10.000 Ft/év*
Az alap csomagon felül tartalmazza,  kiemelt megjelölést így minden listázásban előre kerül az adott kölcsönző/iskola/túraszervező.
Minta: https://suplife.hu/sup-navigator/xyz-sup-kolcsonzo-minta/

Social Partner csomag  39.000 Ft/év*
6 db Facebook csoport posztot tartalmaz, amelyet tetszőleges időpontban tehettek közzé a SUP infók, tippek, közösség csoportban, a saját Facebook oldal profilotokkal. Illetve kérhetitek a SUPlife hírlevélben való megjelenítést 2 alkalommal.

Kiemelt Social partner csomag 99.000 Ft/év*
Tartalmaz 4 db hírlevél megjelenést és maximum heti 2 db post lehetőséget a Facebook csoportban. Ha rendszeresen szervezel túrákat, táborokat, kölcsönzőt üzemeltetsz extra szolgáltatásokkal, esetleg ezek mellett deszkákat is árulsz, akkor ezt neked találtuk ki.

SUP Egyesület megejelenítése
Minta: https://suplife.hu/sup-navigator/suplife-vse-minta/
A SUP Navigátorban a SUP egyesületeknek (amelyek SUP edzéseket tartanak) a megjelenés díjmentes, mindösszesen az egyesület honlapján kérjük a SUPlife.hu logo és/vagy felirat szerepeltetését, amely egyben hivatkozás is a honlapunkra. A Facebook oldalán esetén kérjük, hogy a katalógus megjelenést osszátok meg az alábbi, vagy hasonló szöveg kíséretében: Egyesületünket már megtaláljátok a SUPLife.hu SUP katalógusában is, keressetek bennünket a SUP egyesületek szűrő segítségével. A SUP egyesület kategóriában való megjelenítésnél csak az egyesületi tevékenységet lehet bemutatni, ha túraszervezési, kölcsönzési tevékenyéget is szeretnél promótálni, akkor az más kategóriában teheted meg.

Hirdetési bannerek

A főoldal és valamennyi aloldal, tetején 728x90px vagy 970x90px méretű állandó megjelenésű banner hirdetés 50.000 Ft / hónap (szeptembertől-májusig). 100.000 Ft/hó (június-augusztus) 

A főoldal és valamennyi aloldal, alján 728x90px vagy 970x90px méretű állandó megjelenésű banner hirdetés 25.000 Ft / hónap. (szeptembertől-májusig). 50.000 Ft/hó (június-augusztus) 

A főoldal és valamennyi aloldal, jobb oldalán 300×300 vagy 300x250px méretű állandó megjelenésű banner hirdetés 30.000 Ft / hónap. (szeptembertől-májusig). 60.000 Ft/hó (június-augusztus) 

A főoldal és valamennyi aloldal, jobb oldalán 300×600 méretű állandó megjelenésű banner hirdetés 40.000 Ft / hónap. (szeptembertől-májusig). 80.000 Ft/hó (június-augusztus) 

 

Szponzorált cikkek

Minimum 600+ szavas cikkek, maximum 2 kifelé mutató linkkel, megfelelő minőségű, máshol még nem megjelenített tartalommal. 

50 000 Ft/db, ha a megrendelő biztosítja a tartalmat.

A megjelenített cikk:

  • 3 évig, garantáltan elérhető a suplife.hu oldalon
  • kimenő linket tartalmaz, a megrendelő honlapjára, webshopjára
  • Facebook oldalunkon megosztásra kerül
  • Facebook csoportban megosztásra kerül

További lehetőségek: SUP deszka tesztek, videós tesztek, termék bemutató egyedi megegyezés szerint.

Hírlevél

Megjelenés aktuális, havi hírlevélben: 16.000 Ft (csak a suplife.hu-n megjelenített cikkek kerülnek be a hírlevélbe, külső oldalon elhelyezett cikkek nem)

Külön hírlevél (eDM): 50.000 Ft (a megrendelő által meghatározott tartalmú hírlevél)

 

 

Kapcsolatfelvétel

Solymos Tamás (+36 70 621 42 80)

1 + 5 =