SUP Navigátor belépés/regisztráció

Ahhoz, hogy tartalmat küldhess be a SUP Navigátorba fiókot kell regisztrálnod, ehhez mindössze egy email címre lesz szükséged. Ha már regisztráltál, akkor a bal oldalon tudsz belépni és kezelni az általad beküldött SUP Navigátor megjelenéseket. További információk, árak a SUP Navigátorról.

Elfelejtetted a jelszavad? Add meg email címed vagy felhasználóneved és emailben elküldünk egy linket, amivel új jelszót állíthatsz be magadnak.
mégse

Túrabeszámoló esetén, ha szeretnéd a neved és e-mail címed nem lesz nyilvános.
Csak akkor írunk neked, ha kérdésünk van a beküldött tartalommal kapcsolatban!

 

SUP Navigátor információk

Választható kategóriák: SUP kölcsönző, SUP forgalmazó, SUP iskola, SUP túraszervező, SUP egyesület, SUP túrabeszámoló 

Minta adatlapokat az áraknál találsz. Beküldés után minden egyes adatlapot átnézünk és csak utána kerül ki a publikus felületre. Ha fizetős megjelentést rendelsz, akkor kapni fogsz egy automatikus levelet, amiben benne vannak a fizetés (átutalás) adatai. A megrendeléskor tudod megadni a számlázási adataidat. 

SUP Navigátor árak

SUP Navigátor megjelenítés, teljes adatlappal 15.000 Ft/év*

Minta: https://suplife.hu/sup-navigator/supgarden/
Rengeteg információt fel tudsz tüntetni: leírásokat, szolgáltatásokat, nyitva tartást, képeket, videót és az összes elérhetőségi adatot és a közösségi média eléréseidet is. 
Az adatlapja megjelenik egy térképes keresőben is, ahol a látogatók szűrhetnek elhelyezkedés és kategória alapján.

SUP Navigátor INGYENES megjelenítés szolgáltatóknak

Minta: https://suplife.hu/sup-navigator/sup-kolcsonzo-abc-minta/
CSAK A név, telefonszám, cím adatok és egy kép megjelenítését jelenti a SUP Navigátorban, így eljuthatsz sok ezer SUP-oshoz.
Az adatlap megjelenik egy térképes keresőben is, ahol a látogatók szűrhetnek elhelyezkedés és kategória alapján, de szolgáltatási információkat nem fognak megtudni rólad. A kiemeléseket sem veheted igénybe, csak ha előfizető vagy. 

Kiemelt megjelölés forgalmazóknak 35.000 Ft/év*

Az alap csomagon felül kérhetsz kiemelt megjelölést így minden listázásban előre kerülsz. Tartalmazza a megjelenítést a legforgalmasabb SUP deszka témájú oldalainkon, amelyeket több, mint évi 10.000 látogató keres fel.

Kiemelt megjelölés kölcsönzőknek, iskoláknak, túraszervezőknek 10.000 Ft/év*

Az alap csomagon felül kérhetsz kiemelt megjelölést így minden listázásban előre kerülsz.
Minta: https://suplife.hu/sup-navigator/suprenter/

Alap Social media csomag 39.000 Ft/év*

6 db Facebook csoport posztot tartalmaz, amelyet tetszőleges időpontban tehetsz közzé a SUP infók, tippek, közösség Facebook csoportban, a saját Facebook oldal profiloddal. Illetve kérheted a SUPlife hírlevélben való megjelenítést 2 alkalommal.

Social Media Partner csomag 72.000 Ft/év*

Tartalmaz 3 db hírlevél megjelenést és maximum heti 1 db post lehetőséget a Facebook csoportban.

Kiemelt Social Media partner csomag 99.000 Ft/év*

Tartalmaz 4 db hírlevél megjelenést és maximum heti 2 db post lehetőséget a Facebook csoportban. Ha rendszeresen szervezel túrákat, táborokat, kölcsönzőt üzemeltetsz extra szolgáltatásokkal, esetleg ezek mellett deszkákat is árulsz, akkor ezt neked találtuk ki.

SUP egyesület megjelenítés - INGYENES

Minta: https://suplife.hu/sup-navigator/suplife-vse-minta/
A SUP Navigátorban a SUP egyesületeknek (amelyek SUP edzéseket, oktatásokat, képzéseket tartanak) a megjelenés díjmentes, mindösszesen az egyesület honlapján kérjük a SUPlife.hu logo és/vagy felirat szerepeltetését, amely egyben hivatkozás is a honlapunkra. A Facebook oldalán esetén kérjük, hogy a katalógus megjelenést osszátok meg az alábbi, vagy hasonló szöveg kíséretében: Egyesületünket már megtaláljátok a SUPLife.hu SUP katalógusában is, keressetek bennünket a SUP egyesületek szűrő segítségével. A SUP egyesület kategóriában való megjelenítésnél csak az egyesületi tevékenységet lehet bemutatni, ha túraszervezési, kölcsönzési tevékenyéget is szeretnél promótálni, akkor az más, fizetős megjelenés keretein belül teheted meg.

Egyéb megjelenítési díjak

Facebook csoport poszt: 8.000 Ft/db

Hírlevél megjelenés: 16.000 Ft/db

Egyedi hírlevél: 50.000 Ft/db