SUP csapatépítőA SUP nagyszerű sport és akkor igazán élvezetes, ha többen eveztek egyszerre. Lehet szó akár egy SUP túráról vagy egy csapatépítő versenyzésről, remek móka a barátokkal, kollégákkal együtt evezni.

A céges csapatépítő programok egyik legjobb időszaka a nyár, mert ekkor nem csak zárt térben, hanem akár a vízparton, csodaszép tavaink mellet is lehetőség van megszervezni ezeket a közösségi programokat.

SUP csapatépítő több helyszínen

Próbáljátok ki, hogy milyen állva evezni a Balatonon, a Velencei-tavon vagy a fővároshoz közeli, de mégis vadregényes Ráckevei-Dunán. Csak gyertek el, a többi a mi dolgunk, biztosítunk mindent, ami a gondtalan evezéshez szükséges: a deszkákat, evezőket és a biztonsághoz szükséges mentőmellényeket is.

A SUP túrákat tapasztalt vízi túravezetők irányítják, akik kellő ismerettel rendelkeznek a hazai vizeken.

SUP programok

Ha a cégetekben sokan még nem próbálták a SUP-ot, akkor egy gyors szárazföldi magyarázattal kezdünk és utána térünk rá a vizes folytatásra. Ez a sport könnyen elsajátítható, mindenki belejön néhány perc alatt és már célba is vehetjük a kiszemelt nádast vagy egyéb túra célpontot.

A csapatépítő SUP túra 2-3 órás, ahol többször is megállunk, pihenünk és élvezzük a víz nyugodt hullámzását. Készítünk fotókat és videókat is, hogy ez az egyedülálló és felejthetetlen élmény jól mutasson a következő évi céges naptárban.

SUP csapatépítő tréning

Ha sokan vagytok és már jobban megy az evezés, akkor kipróbálhatjátok a többszemélyes mega SUP-ot, amelyen akár 6-an is evezhettek egyszerre. Ez igazán megerősíti a csapatszellemet, mert mindenkinek figyelnie kell a többiek mozdulataira is.

Lehetőség van mini SUP versenyekre is, ahol a néhányszáz méteres, bójákkal jelölt pályán kell minél jobb időt lapátolni. Ezt lehet párban vagy akár négyesével is, hogy nagyobb legyen az izgalom. A végső győzteseknek jár az érem vagy oklevél.

Kiegészítő lehetőségek

A néhány fős, pár órás programtól, a teljes napot átölelő 30 fős piknikig lehetőség van mindenre, rugalmas keretek között. Élvezzétek a napfényt, a vizet és a társaságot, és a program végén hideg vagy meleg étkezést is tudunk biztosítani a helyszín függvényében.

Pörgesd fel a céged kollektíváját és kovácsold össze a csapatot egy igazi SUP élmény programmal!

 

Kérj ajánlatot SUP-os csapatépítésre

Tervezett helyszín:

Adatkezelés

15 + 7 =