Elérhetőség
8646 Balatonfenyves, Balaton-Part u. – Előd u. sarka
Részletek

Balatonfenyves egy különleges hangulatú, balatoni kis település, páratlan természeti adottságokkal. Itt található, a nyugati medence legnagyobb szabad strandja (bázisunk helyszíne), több más kisebb szabad strand mellett. A közelben található a Nagy Berek, mely jelentős természeti értéket jelent, kiváló szárazföldi és vízitúra túra útvonal. Balatonfenyves nem vált zsúfolt üdülővárossá, csendes természet közeli helyszín, így remek lehetőségeket találni a pihenésre, kikapcsolódásra, sportolásra. A településen a klasszikus lángosostól az új hullámos vendéglőig széles gasztronómiai kínálat áll rendelkezésre.

A balatonfenyvesi bázisunk, a központi strandon található, mely kiterjedt sekély partszakaszával nagy biztonságban lehet gyakorolni az állva evezést. A stégekkel díszített vízparti nádasok, az északi part meseszép badacsonyi látképe, az egyik legszebb balatoni partszakasz, így elsőrangú terület a sup rövidebb vagy hosszabb távú evezésekhez. Kikapcsolódni vagy sportolásra kiválóan alkalmas a környék.

Bázisunkon felfújható sup és sitontop egy és két személyes kajakokat lehet igénybe venni. Sup flottánk a Bass Sup deszkáiból áll, lehetőség van kezdő, haladó deszkákat is kipróbálni. A nyári szezonban a sporteszközök kölcsönzése mellett, oktatást, túrákat és egyéb eseményeket szervezünk.

Az oktatást, alapos, a sup elkötelezett emberek végzik, rendszeresen hívunk meg, versenyzőket és edzőket, akik az Evezés Technikai Workshopok keretein belül oktatják a kezdőket és haladókat. Célunk ebben az új sportágban rejlő lehetőségeket felkínálni a hozzánk látogatókat. A sup alkalmas rehabilitációra, fitnesz edzésre, versenysportra, valamint szabadidős tevékenységre.

Bérlési szolgáltatások
SUP deszka kölcsönzés
SUP tesztelési lehetőség
SUP oktatás
SUP deszka értékesítés
SUP jóga
SUP túrák
Egyéb szolgáltatások
Ingyenes helyszín
Fizetős parkoló
Mosdó/WC
Öltöző
Értékmegőrző
Büfé
Kutyabarát
Stég/móló a vízreszálláshoz
Árak
2,500 Ft - 7,000 Ft
Megjegyzés a nyitvatartáshoz

Szezon: 06.01 – 08.31-ig!
Szezonon kívüli: telefonos bejelentkezés esetén hétvégén kinyitunk!