Elérhetőség
2315 Szigethalom V. utca vége – Duna part
Részletek

A Budapest szomszédságában a Csepel Sziget északi felén található szigethalmi főhadiszállásunknak otthont adó Szigethalmi Közösségi Pont. A létesítmény Ráckevei-Soroksári Duna (RSD) partszakaszán található, közvetlen saját stégről szállhatsz a vízre. A RSD egy igen csekély sodrású folyó, mégis nagy távolságokkal rendelkezik, így az egyik legideálisabb hazai régiónak számít az evezős sportok gyakorlásához, így a suphoz is. Ugyanakkor túrázni vagy futni éppúgy alkalmas környék, ha a szárazföldön mozognál inkább. Bázisunk csendes és nyugodt természet közeli környéken helyezkedik el. Kiemelkedő állat és növényvilág van jelen. Természet védelmi terület, Natura 2000 besorolással. A Ráckevei-Soroksári Duna (RSD), egy tökéletes térség az evezős sportokhoz, így a SUPozáshoz is. Vadregényes tájain lenyűgöző életvilág csodálható meg, a nyugodt sodrású víz páratlan élményt nyújt mindenkinek, aki vízre száll. Szigethalmon található az RSD egyik legjobb vízreszálló helye, a Közösségi Stég, közvetlen közelében pedig a Szigethalmi Közösségi Pont, amely a főhadiszállásunk.

Pest megyeiek számára ideális elhelyezkedésű. A környéken sok szép helyre van lehetőség evezni, de túrázni vagy futni is érdemes a térségbe látogatni mert, kiterjedt természet védelmi terület és Natura 2000 minősítésű régió. Ezért a szigethalmi bázisunkat meglátogatni kirándulásnak sem utolsó időtöltés.

Ha még csak most ismerkedsz ezzel az élvezetes és jótékony sporttal a SUPpal, kollégáink szívesen vezetnek be az állva evezés világába.  A Szigethalmi Közösségi Pont előtt, egy kisebb öböl található, ahol nagy biztonsággal tehetők meg az első csapások az evezővel. A Közösségi Stég melyről vízreszállhatsz, egy kisebb öböl határolja nagyrészt, ezért kezdő és haladó suposoknak is ideális helyszín. A sup flottánk igen sokoldalúnak mondható, ezért igényeid szerint, többféle képességű sup deszka közül választhatsz: a belépő all-round deszkáktól kezdve lehetőség van komolyabb túra deszkák kipróbálásra is. Továbbá egyedülálló módon verseny deszkákra is ráállhatsz, nem is beszélve a Razor Race elképesztően jó evezőiről.

Amennyiben gyakorlott suposnak érzed már magad, úgy érdemes ellátogatnod az eseményeinkre. Evezés Technika Workshopjainkon, hazánk legjobb sup versenyzői adják át tudásukat, így biztosan fogsz tanulni tőlük. Továbbá edzéseket és teljesítmény túrákat is nyomunk. Ha sokat evezel és szeretnéd fejleszteni a SUP tudásod mindenképp tarts velünk! Rendszeres oktatással, edzésekkel várunk, hogy megalapozzuk ezt a feltörekvő és izgalmas sportágot, melynek Te is részese lehetsz.

A bázison wc, zuhanyzó, értékmegörző áll rendelkezésre, így a kiszolgálás teljes körűnek mondható, nem is beszélve a Mi Kis Büfénkről ami a Közösségi Pont területén található. Érdemes szót ejteni a közelben található páratlan fagyizóról és egyéb vendégváró egységekről, ahol megpihenhetsz és feltankolhatod a lemerült készleteidet egy kiadós evezés után.

Ingyenesen parkolni a Dunasor utcánál van lehetőség, kb 150 méterre.

Bérlési szolgáltatások
SUP deszka kölcsönzés
SUP tesztelési lehetőség
SUP oktatás
SUP deszka értékesítés
SUP túrák
Egyéb szolgáltatások
Ingyenes helyszín
Ingyenes parkoló
Mosdó/WC
Öltöző
Értékmegőrző
Büfé
Kutyabarát
Stég/móló a vízreszálláshoz
Árak
2,000 Ft - 9,000 Ft