Elérhetőség
8646 Balatonfenyves Kölcsey u. 110. (egyenesen lent a parton)
Részletek

A SUP kölcsönzőnk egy Üdülő és Tréningközpont minden szükséges infrastruktúrával felszerelt privát területén található. Autóval érkezőknek biztosított a parkolás, ha vonattal jönnétek, az állomástól 10 percre találtok meg bennünket. Az óriási ősfás területen parti bár, bisztró és étterem is található.

A privát strand gazdagon felszerelt, mosdók, parti tusolók és zárt rész is biztosított, hogy az értékeid biztonságban legyenek, amíg te a vízen vagy.

Erősségünk a csapatépítés, felkészült csapat és teljes infrastruktúra várja a kollégákat vagy baráti társaságokat. Várjuk azokat, akik szeretnének minőségi deszkákkal evezni, kipróbálni a SUP evezést deszkavásárlás előtt.

Gyakorlott SUP-osoknak rendszeres túrákat, evezéstechnikai oktatást és SUP jógákat tartunk. Egyre több külföldi látogatónk van, köszönhetően az angol és olasz nyelvű SUP oktatásnak és SUP jógának.

A nagyobb társaságok és családok is szeretnek minket, a hely biztonságos kiszámíthatóságát, a rugalmasságunkat és hogy gyerek mentőmellényekkel, játszótérrel a kisebbekre is fel vagyunk készülve.

Várunk, akkor is, ha bátortalan vagy, csak kacérkodsz a SUP gondolatával, de még nem merted kipróbálni. Velünk belevághatsz, segítünk mindenben.  Még nem felejtettük el, milyen volt először a deszkán felállni.

Bérlési szolgáltatások
SUP deszka kölcsönzés
SUP jóga
SUP túrák
SUP tárolás/őrzés
SUP kiegészítők bérlése
SUP szerviz
Saját deszkával kedvezmény
Gyerek mentőmellény
Egyéb szolgáltatások
Ingyenes helyszín
Ingyenes parkoló
Mosdó/WC
Értékmegőrző
Büfé
Bankkártyás fizetés
AYCM elfogadóhely
Árak
1,800 Ft - 6,000 Ft
Megjegyzés a nyitvatartáshoz

Szezon: 06.05.-09.05-ig (júniusban csak hétvégéken)
Szezonon kívül: 1 vagy több napos bérlés egész évben lehetséges. Hívj minket!

Nyitvatartás
Hétfő
Closed
Kedd
07:45 - 20:00
Szerda
07:45 - 20:00
Csütörtök
07:45 - 20:00
Péntek
07:45 - 20:00
Szombat
07:45 - 20:00
Vasárnap
07:45 - 20:00