Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

SUP Balaton Marathon Rekord Race – Balaton hosszában

2021.07.24.

Kenese – Keszthely SUP „rekordverseny” RÉSZLETES kiírás
„A BalatonBeach Club SUP -osok részére a folyó 2021. évre Kenese–Keszthely rekordversenyt ír ki, melynek feltételei a következők:
A verseny nem lesz csoportos, hanem a korábbi teljesítmények alapján alkalmasnak tartott 20 fő részére egyéni, tehát bármely SUP-os egyedül indulhat, bár- milyen típusú merev, avagy felfújható(iSUP), de csakis biztonságos, leash-vel rendelkező deszkával. (amennyiben nem jelentkezik olyan 20 fő akinek esélye van korábbi eredményei alapján a táv szintidőn belüli teljesítésére, a BBC lehetőséget ad a táv párban, váltózva való teljesítéséhez.)
Az indulás akár Keneséről, akár Keszthelyről történhet a felelős rendező döntése szerint. A menet napját és idejét a versenyszervező BKTE választhatja ki, amelynek tervezett napja az idén 2021. július 24. Balatonkenese 05:13 (tartalék nap július 25.) a célbaérés szintideje Keszthely 20:36!
Tervezett ellenőrző frissítő pontok: Alsóörs, Tihany, (Balatonakali), Révfülöp, Badacsony, Balatongyörök,
Az indulásra jelentkező ebbeli szándékát a Balaton Beach Clubnál idejében 2021.július 11-ig bejelenti, és tőle teljesítménytúra engedélyt kér. Az versenyengedély tartalmazza: a deszka típusát/márkáját, legnagyobb hosszát, szélességét és parti saját frissítő biztosító támogató elérhetőségét is, az indítás és érkezés idejének igazolására szánt helyet, végül a jelentkező azon nyilatkozatát, amelyben becsületszavára kijelenti, hogy a menetidő tartama alatt deszkáját sem motorikus erővel, sem egyébként nem vontatta.
Az indulás és érkezés idejének igazolása úgy történik, hogy a versenyző a kenesei, illetve a keszthelyi versenyvezetővel percnyi pontossággal, tintával feljegyezteti azon hivatalos időpontot, amely időpontban a versenyző indulása előtt, illetve érkezése után közvetlenül az helyi versenyfőnöknek versenyigazolványát átnyújtja. Tehát a vízen indulás és érkezés időpontja szögezendő le, a szárazföldön és pedig a strandvezető épületében az versenyvezető főnök előtt történt jelentkezésének időpontja, amelynek hitelességét a két versenyvezetőfőnöke szintén becsületszóval erősít meg.
Ezen rekordversenynél handicapolás nincsen, tehát csak az abszolút gyors, mégpedig a három leggyorsabb deszka kap jutalmat (hajóplakettet), ezek is csak azon esetben, ha menetidejük a napnyugtába nem nyúlik bele.
A folyó évben elért legjobb idő lesz a 2021. évi kiírás minimális ideje, a rekord, amelyet lehetőleg javítani kell.
Balatonlelle, 2021. június 21. A Balaton Beach Club választmánya”
Németh Zsolt
főszervező
Az előnevezéseket 2021.július 11-ig várjuk az iroda@marathon.hu címre! https://fb.me/e/3g71bOJZf

Részletek

Dátum:
2021.07.24.
Esemény kategóriák:
,
Honlap:
https://www.facebook.com/events/482157019458785/

Szervező

Lelle Beach Club

Helyszín

Balaton