Elkészítettük Magyarország első szűrhető, kereshető SUP helyszín térképet és a segítségedet kérjük, hogy minél több SUPer helyszín kerüljön fel!

A térkép arra a közösségi igényre épül, hogy sokan rendelkeznek már saját SUP-pal, amivel szeretnének az ország különböző pontjain vízre szállni és evezni egy jót! A kényelmes evezéshez nem kell sok dolog, de jó ha tudod, hogy van-e parkoló, wc/mosdó, stég amiről vízre szállhatsz, netán a kutyusodat is viheted-e! Ebben a térképes keresőben beállítható minden információ, könnyen kezelhető és gyorsan kitölthető, akár mobilról is!

Ahhoz hogy a térkép igazán hasznos legyen sok SUP pontra van szükség, ezért kérjük a segítségedet! Mivel egyre többen vagyunk, így bízunk abban, hogy a te telefonodon is lapul olyan SUP pont fénykép, amit a helyszín egyéb információival együtt szívesen megosztanál a magyar SUP közösség tagjaival.

A feltöltéshez nem kell regisztráció, csak a beceneved és az e-mail címed kell megadni, ami nem lesz nyilvános, csak a sorsoláshoz fogjuk használni! A feltöltés pár perc alatt elvégezhető, a helyszín nevének megadásával, térképes jelölésével, a szolgáltatások bepipálásával és egy rövid leírás megadásával.

A sorsolásban és a nyereményjátékban azok az e-mail címek vesznek részt, amelyekről SUP pontot küldenek be 2019. december 8. 23:59-ig! A nyerteseket e-mailben értesítjük.

Fontos! Ez a térkép nem a SUP kölcsönzők megjelenítésére szolgál, arra egy másik térképes kereső készül (más infókkal, elérhetőségekkel). Kérlek, ne küldd be egy SUP kölcsönző adatait, mert nem fogjuk elfogadni!

SUP helyszínek a térképen

Megjelenítve 1 - 42 (összesen: 42)