A Navigátor fő célja, hogy segítsen tájékozódni a magyarországi SUP lehetőségek között. Ha SUP-os szolgáltató vagy, akkor ez a legjobb lehetőség, hogy megjelenj a SUPlife.hu portálon akár ingyen is! Ha SUP-os, akkor pedig segít kitalálni a következő SUP túrát! Lássuk a részleteket!

SUP-os vagy?

A sportot szerető vagy azzal ismerkedő látogatóként megtalálhatod a közeledben lévő egyesületet vagy kölcsönzőt. Deszka vásárlás előtt a forgalmazókra érdemes szűrnöd, ha csapatban csapatnád, akkor a túraszervezők között nézz körbe. Rutinos rókáknak és önszervező túrázóknak a SUP túrabeszámolókat érdemes átböngészni, mert jó tippeket kaphatsz, hogy merre indulj el.

Mindezt megteheted területi alapon is, tehát kereshetsz egy régióban is, nem kell átböngészned az ország másik végén sorakozó szolgáltatókat.

A későbbiek a SUP túra beszámolók feltöltésében a segítségeteket is fogjuk kérni, erről később részletes tájékoztatót teszünk közzé.

Az adatbázis most indul, tehát még nincs benne túl sok szolgáltató, de szeretnénk május végére feltölteni az adatbázist, hogy tényleg hasznos legyen mindenki számára.

SUP-s szolgáltató vagy?

Regisztrálj a rendszerbe, válassz csomagot (van ingyenes is), töltsd fel az adatlapodat és ha átnéztük és jóváhagytuk a beküldött infókat, akkor kikerülsz a SUP Navigátorba.

Hogy mit nyerhetsz vele?

Évi 100.000+ oldalalletöltésnél fog megjelenni a SUP Navigátor a honlapunkon és aki átkattint az máris találkozhat veled. A SUP Navigátor fix helyet kap a SUPlife hírlevélben, a Facebook csoportunkban (7000+ tag) és posztolni fogunk egy-egy kategóriát is időről-időre. Szóval megjelenést kapsz egy promotált és forgalmas SUP-os oldalon, mindössze évi 15.000 Ft-ért. Ha ez jelenleg nem fér bele, akkor pedig válaszd az ingyenes csomagot, de ebben az esetben, csak az alap adatokat adhatod meg, aztán majd jövőre továbblépsz!

Érdemes igyekezned a regisztrációval, mert az alap rendezés szerint az új regisztrációk a lista vgére kerülnek, most még nincsenek sokan, de később ez is előny lehet.

Kölcsönző, forgalmazó, túraszervező, egyesület, iskola kategóriába küldheted be a szolgáltatásodat, akár több kategóriát is bejelölhetsz!

Nézd meg ezt a rövid videót, ebben minden információ benne van (3,5 perc):   https://youtu.be/GLB2Mhig3Zw

Mindent egyéb részletet leírtam ezen az oldalon: https://suplife.hu/sup-navigator-arak/

SUP navigátor főoldal: https://suplife.hu/supnavigator/

Regisztrációs link: https://suplife.hu/login

Videós segítség a regisztrációhoz: https://www.youtube.com/watch?v=_L8WynlRj6w