Idén Fadd-Domboriban került megrendezésre a Magyar Bajnokság, ahol tükörsima víz fogadta a korábbi években a Balaton hullámain edződött versenyzőket.

Reggel a sprint versenyszámmal kezdődtek a küzdelmek, ahol a férfi és női mezőnyben is előfutamra került sor, a döntőkben sokszor csak tizedmásodpercek döntöttek a helyezések sorsáról. A nőknél Slekta Réka bizonyult a leggyorsabbnak, a férfiak versenyét Márton Károly nyerte.

A technikai versenyek előfutam nélkül kerültek megrendezésre nem sokkal dél előtt. A győztesek itt is Slekta Réka és Márton Károly voltak.

A hosszútáv küzdelmei a délután folyamán kerültek megrendezésre. A hullámokkal nem, de a hőséggel már meg kellett küldeznie az indulóknak. A nőknél Slekta Réka ezt a számot is behúzta, az ezüst itt is Rasztotzky Eszter nyakába került. A férfiaknál Kövér Márton visszavágott, a másik két szám második helye után a hosszútávon megelőzte Márton Károlyt, akinek ezúttal be kellett érnie az ezüstéremmel.

Az ifiknél Kocsis Csillag nyert minden számot, a fiúknál Szabó Zénó (technikai, hosszútáv) és Blaskó Dominik (sprint) osztoztak az első helyeken.

Gratulálunk minden résztvevőnek és a bajnokoknak!

Teljes, böngészhető eredménylista időeredményekkel: https://results.kajakkenusport.hu/faces/pages/verseny.xhtml?versenyid=562

Képek: Kolb Tamás teljes album: https://www.facebook.com/groups/793072568080903/posts/1328048521249969/