Evezd át, vagy úszd át idén is a Tisza-tavat! A Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) a Magyar Úszószövetséggel (MÚSZ) összefogva idén is megrendezi a Tisza-tó átevezést és átúszást az Abádszalóki Strandon. Az augusztus 13-i eseményre már elindult a nevezés a tiszato2022.hu oldalon.

Az idén is már egyre közelgő júliusi Hervis Balaton-átevezés, valamint a Balaton-átúszás mintájára, tavaly először fogott össze a két legsikeresebb magyar vizes sportág, és rendezett egy időben átevezést és átúszást is a Tisza-tavon.

Idén jön a folytatás! Augusztus 13-án ezúttal is a gyönyörű Abádszalóki Strandon rendezzük meg a Tisza-tó átevezést és átúszást, amelyre június 1-jétől lehet nevezni a tiszato2022.hu weboldalon. 

Az esemény tavaly már bizonyított; akkor közel ezren vállalták legalább az egyik kihívást. Az Abádi-öbölben úszva idén is három és fél kilométer, kézzel hajtott vízi járművel (kajakkal, kenuval, SUP-pal, sárkányhajóval) pedig Abádszalók-Kisköre-Abádszalók között nyolc kilométer a táv. 

A két útvonal nem keresztezi egymást, sőt, akár mindkét távra lehet vállalkozni, de aki csak az egyiket teljesíti, már befutóérmmel a nyakában térhet haza. A nevezési felület mellett az eseményről minden további információ megtalálható a fent említett honlapon. 

Nevezz be, és ne maradj le Te se!

Facebook esemény link:

https://www.facebook.com/events/700208977706340/

szponzorált tartalom