Harmadszor kerül megrendezésre ez a rendezvény, amely a téli szezon közösség összetartó eseménye. Január végén az Érd Arénába várjuk a SUP szerelmeseit egy szuper medencés kalandra! Ha már voltál korábban, akkor azért, ha nem, akkor azért gyere el és légy részese a bulinak!

Az első még egy egészen kis uszodában volt, most viszont már 33×25 méteres vízfelület áll majd a résztvevők rendelkezésére Érden, január 29-én. Érdemes ezt kihasználni, mert a szabadvizek lassan befagynak és nem mindennap nyílik lehetőség medencében evezni!

Nagy Szabolcs a SUP Race Hungary SE vezetője, a verseny szervezője elmondta, céljuk, hogy minél többen próbálják ki magukat a medencés fesztiválon, ezért több változtatást is eszközöltek, hogy ne csak a versenyzőknek legyen csábító a rendezvény.

  • Első változás, hogy a sprint számban külön indítják a hobby és az igazolt versenyzőket, ezzel esélyt adva a kevésbé rutinos SUP-osoknak is a diadalra!
  • Bekerült a Freestyle kategória, ahol nem a sebesség a lényeg, hanem a különböző ügyességi trükköket értékeli a háromtagú zsűri!
  • A korábban nagy sikert aratott csapatverseny idén is megrendezésre kerül, ez padig igazán jó móka a medencében evezőknek és a parton ülőknek is.

Nyereménysorsolás az indulók között

Fontos változás, hogy az esemény támogatói által felajánlott nyereményeket nem a dobogósok kapják automatikusan, hanem a résztvevők között sorsolják ki a szervezők! Így bármely induló megnyerheti akár a 2 főre szóló egynapos Rafting túrát, a Fodor rafting jóvoltából.

De nem csak raftingtúra, hanem Vidarabag, SUPshop, SUPcsi és Lane5 ajándékok is gazdára találnak, érdemes tehát benevezni!

Nevezés, időrend, parkolás, egyebek

Nevezni a supracehungary@gmail.com email címen lehet. Írd meg a nevedet, életkorodat és profi (leigazolt) vagy hobby sportoló vagy. Várjuk minden 10 évnél idősebb versenyző nevezését.

A nevezési díj: 6000 Ft/fő – A nevezési díjat 2022. 01. 29-én a helyszínen kell fizetni.

A nézői, szurkolói díj 500 Ft/fő

A fesztivál tervezett időrendje (2022.01.29. Szombat)

13.00-13.30 regisztráció
13.45-14.00 technikai eligazítás
14.00-14.45 sprint
15.00-15.30 technikai
15.30-16.00 freestyle
16.00-16.30 csapatverseny
16.30-17.00 eredményhirdetés

Parkolás közvetlenül az uszoda mellett lehetséges!
Helyszín: ÉRD ARÉNA, 2030 Érd, Velencei út 39-41.

Lássuk, mit kapsz még, ha benevezel! Öltözőt zárható szekrénnyel, hogy a ruhádat és az értékeidet biztonságban tudhasd.
Mosdót, zuhanyzót. Vidám hangulatot, sok zenét, szpíkert, aki közvetíti az eseményeket. Fotóst és videóst, akik szuper képeket készítenek az eseményről, hogy nyáron is visszanézhesd a III. Medencés SUPer bulit.

Az esemény Facebook linkje: https://www.facebook.com/events/1070346213807611

Ha már ez sem győzött meg, hogy benevezz, akkor olvasd el a II. Medencés SUP verseny beszámolóját!