SUP kölcsönző regisztráció

Ez az oldal kibővül egy térképes keresővel, amelyre ha SUP kölcsönződ van, akkor regisztrálhatsz!

Értékelés
Információk
Szolgáltatások
Szolgáltatások
Bérlési szolgáltatások
Supreme Balatonfenyves – Régi csúszda a Központ...
Balatonfenyves, Balaton-Part u. – Előd u. sarka, 8646
Supreme Szigethalom – Szigethalmi Közösségi Pont
Szigethalom V. utca vége – Duna part, 2315

Hol béreljek SUP-ot?

A sportág népszerűségének köszönhetően, ma már a nyári szezonban szinte minden nagyobb vizünk partján találhatsz olyan kölcsönzőt, ahol SUP deszkát is bérelhetsz, természetesen evezővel és minden kiegészítővel együtt.

A legtöbb strandon elsődlegesen ott érdemes a deszkákat keresned, ahol egyéb víz eszközöket pl.: vízibiciklit és kajakot is bérelhetsz. Mostanában már egyre több helyen fordul elő, hogy egy cég csak SUP deszkák kölcsönzésével foglakozik. Ezeken a helyeken sokkal több segítséget fogsz kapni az első alkalommal, mintha egy vizibicikli kölcsönzőnél próbálkoznál! A legtöbb helyen a személyzet kedves, segítőkész, nyugodtan kérdezz tőlük, ha valamiben nem vagy biztos.

A SUP kölcsönzőket, általában a strandok szélén kell keresned, de hidd el, ha ott leszel meg fogod találni. Nagy strandzászlók hirdetik a bérlési lehetőséget, vagy ha kifigyeled, hogy hol szállnak partra azok, akik korábban eveztek, akkor könnyen megtalálod a helyet!

Most már nem csak a vízpartokon, hanem nagyobb városokban is bérelhetsz több napra felfújható SUP-ot, amit így bármilyen tóra magaddal vihetsz, ha esetleg ott nem lenne kölcsönzési lehetőség. Az ilyen fajta bérlésnél általában nagyobb összegű kaució letételére lesz szükség, de még így is megérheti 1 hétre deszkát bérelni, mint megvásárolni egy életre.

Mindenképpen azt javasoljuk, hogy ha ismerkedsz a SUP-pal, akkor először próbálj ki minél több deszkát, mielőtt a vásárlás mellett döntesz!

Mi jár a SUP bérléshez?

Az alap, amit minden normális helyen meg kell kapnod az a deszka, evező és esetlegesen a mentőmellény. Ez utóbbi nem csak dísz, hanem életmentő eszköz lehet! Ha nem vagy biztos az úszótudásodban, esetlegesen a parttól távolabb szeretnél evezni akkor mindenképpen kérj!  A folyókon a vízirendőrök rendeszeresen ellenőrzik is a meglétét és akár pénzbírsággal is súlythatnak, ha nincs rajtad a mellény.

Voltunk már olyan helyen, ahol a bérlésnél vízre tették a deszkát és kérésre 10 percben elmagyarázták az alapokat is, de ez nem mindenhol van így. Én arra bíztatlak, hogy mindig inkább kérdezz, maximum nem kapsz választ.

Az oldalunkon megtalálható bérlési helyszíneket nyugodt szívvel ajánjuk neked!

SUP bérlés Balaton

A Magyar tenger környékén rengeteg szörfiskola és kölcsönző van, akik felismerve a sportág népszerűségét, a hagyományos vitorlás deszkák mellett egyre nagyobb számban szereztek be SUP-okat is.

Sőt egyre több régi vízibicikli kölcsönzőben is bérelhetsz SUP deszkát akár egy órára vagy egész napra is.

Ahol biztosan tudsz bérelni:

 • Balatonaliga
 • Siófok
 • Zamárdi
 • Balatonföldvár
 • Tihany

A bérlési árak meglehetősen nagy szórás mutatnak, egy órára vetítve 1500-4000 Ft között mozognak a bérleti díjak a Balaton környékén.

SUP kölcsönzők a Balatonnál

SUP bérlés Velencei tó

A Velencei-tónál szinte minden strandon lehet SUP-ot bérelni. Sűrűn vannak a kölcsönzők, ahol a kajakok, kenuk és vízibicikli mellett SUP deszkát is bérelhetsz.

Sőt a Velencén nyaranta nyitva tartó Decathlonban lehetőséged van kipróbálni is a deszkákat, tehát nem csak az áruházban nézheted meg őket, hanem kiviheted őket a vízre is!

 • Gárdonyban
 • Agárdon
 • Velencén

Az árak itt nem mutatnak akkora szórást, egy órára vetítve 1500-2800 Ft között mozognak a bérleti díjak.

SUP kölcsönzők a Velencei-tónál

SUP bérlés Budapest környékén

A főváros környékén egyre több helyen lehet lehet SUP-ot bérelni. Elsődlegesen a Ráckevei és a Szentendrei Duna mellett vannak olyan kölcsönzők, ahol kipróbálhatod a SUP szépségét. A Budapest környékén lévő hivatalosan működő(!) bányatavaknál is lehet stand up paddle deszkát bérelni.

 • Szigathalom
 • Leányfalu
 • Lupa tó

Az árak itt nem mutatnak akkora szórást, egy órára vetítve 1500-2800 Ft között mozognak a bérleti díjak.

SUP kölcsönzők Budapest környékén

SUP bérlés Tisza-tó

A Tisza tónál több helyen láttunk már lehetőséget SUP bérlésre. Szinte minden strandon van kölcsönző és szerencsés esetben vízibicikli mellett SUP deszkát is bérelhetsz.

 • Kiskörén
 • Abádszalókon
 • Tiszafüreden
 • Poroszlón

Sok helyen tartanak már SUP jóga órákat is, de itt az óra árában benne van a deszka bérleti díja is, így azzal külön nem kell számolnod.