Az újév kezdete mindig valami izgalmas bizsergéssel tölti el a szívemet, hogy mit is hoz majd Nekem, nekünk az új esztendő.

SUPlife fronton is sok ötletünk és tervünk van, szeretnénk idén is érdekes és értékes tartalmakat hozni nektek. Miközben ezeken gondolkoztam, arra gondoltam milyen jó lenne összeállítani egy 2020-as kívánságlistát, arra vonatkozóan, hogy hol eveznék szívesen idén.

Utazási ötletekért nem kell a szomszédba mennem. Figyelem, a cikkben szereplő helyszínek nem feltétlen a realitáson alapulnak, de én nagyon élvezem, hogy erről ötletelhetek, álmodozhatok. Kint dübörög a tél, mínusz 3 fok van, szóval ennyi jár nekem is 🙂

Igazából nincs nehéz dolgom, mert imádok utazni. Így kapásból volt a fejemben pár hely, ahol még nem jártam, de nagyon vágyom oda, illetve olyan helyek is ahol már voltam, de még nem SUP-oztam ott.

Az én 2020-as SUP helyszín kívánságlistám:

Szlovénia-Bledi tó: Jártunk itt néhány éve tavasszal. ”Csodálatos” időt sikerült kifognunk, ami azt jelentette, hogy 3 napig szakadt az eső. Ez persze nem tántorított el minket, hogy bejárjuk a környéket. Akkor még nem igazán láttunk SUP-osokat. A bledi tó valami gyönyörű, szóval, ha ide visszamennénk egy SUP túrára, akkor jól körbe eveznénk a kis szigetet, majd ha elfáradtunk, kikötnénk, felcaplatnánk a templomban levő kávézóban és jóízűen elfogyasztanánk egyet abból a finom kalácsból, amit a helyiek annyira promóznak. Illetve ha már ott járnánk, biztos eveznénk még a környező folyók valamelyikén.

New York szabadságszobor: New York szívbéli helyem, ahova régóta vágyom. A Google keresésem alapján nem ördögtől való, hogy a Szabadság szobornál evezzünk, szóval, ha arra járunk, tuti bedobjuk a csomagok közé a SUP deszkát, és ha lehet lapátolunk egyet arra is.

Francia Polinézia- Tahiti: Ettől messzebbi helyszínt szerintem, ha akartam volna, se nagyon találtam volna. Bakancslistás élmény lehet a türkiz kék óceánon evezni.

Canada- British Columbia: Remélem lesz egyszer szerencsém ide is eljutni és megismerni Kanada természeti értékeit. Számos csalogató folyó várja a SUP szerelmeseit.

Olaszország- Róma: Nekem az örök város, örök szerelem. Imádom a hangulatát, a pastát és a hangos olasz óbégatást. Emellett szívesen SUP-olnék egyet a Teverén és onnan is megcsodálnám az Angyal várat.

Castel Sant’Angelo, Rome

Antarktisz: Bár a hideg, téli időjárás nem a kedvencem, de ha lenne rá lehetőségem, tuti elmennék ide egy jó kis SUP túrára. Elképesztő lehet a jéghegyek, táblák között siklani.

A lista szinte végtelen lehetne, mert rengeteg gyönyörű hely van a világon ahol élmény lehet evezni.

Kívánok mindenkinek SUP élményekben gazdag Új évet!

Nektek mi a kedvenc SUP helyetek?

 

Fotók: Freepik.com