Kik vagytok? Honnan ismerhetnek titeket a SUP szerelmesei?

A Yellow SUP Marine  megálmodói és alapítói vagyunk, Mátyás Petra és Ujj Móni. SUP és Balaton imádók, akik hosszú évek óta töltjük a nyarakat Balatonfenyvesen.

2019-ben alapítottuk a SUP kölcsönzőt, de arculatunkat és weboldalunkat  idén öntöttük végleges formába.

Hol van a Yellow SUP Marine bázis?

Balatonfenyvesen, a déli parton Fonyód és Keszthely között, pontosan Badacsonnyal szemben, ami páratlan panorámát kínál.

A SUP kölcsönzőnk egy Üdülő és Tréningközpont minden szükséges infrastruktúrával felszerelt privát területén található. Autóval érkezőknek biztosított a parkolás, ha vonattal jönnétek, az állomástól 10 percre találtok meg bennünket. Az óriási ősfás területen parti bár, bisztró és étterem is található, sőt a hotel részben szobák és különálló apartmanok bérlésére is van lehetőség.

A privát strand gazdagon felszerelt, mosdók, parti tusolók és zárt rész is biztosított, hogy az értékeid biztonságban legyenek, amíg te a vízen vagy.

Kiket vártok a bázison?

Erősségünk a csapatépítés, felkészült csapat és teljes infrastruktúra várja a kollégákat vagy baráti társaságokat. Várjuk azokat, akik szeretnének minőségi deszkákkal evezni, kipróbálni a SUP evezést deszkavásárlás előtt.

Gyakorlott SUP-osoknak rendszeres túrákat, evezéstechnikai oktatást és SUP jógákat tartunk. Egyre több külföldi látogatónk van, köszönhetően az angol és olasz nyelvű SUP oktatásnak és SUP jógának. A nagyobb társaságok és családok is szeretnek minket, a hely biztonságos kiszámíthatóságát, a rugalmasságunkat és hogy gyerek mentőmellényekkel, játszótérrel a kisebbekre is fel vagyunk készülve.

Várunk, akkor is, ha bátortalan vagy, csak kacérkodsz a SUP gondolatával, de még nem merted kipróbálni. Velünk belevághatsz, segítünk mindenben.  Még nem felejtettük el, milyen volt először a deszkán felállni.

Milyen SUP szolgáltatásokat kínáltok?

Az alap szolgáltatások, SUP bérlés,oktatás, túrák és SUP jóga mellett SUP deszkák kipróbálására, szervízre és nyári tárolásra is van nálunk lehetőség. Ha nem akarod mindennap lecipelni a SUPodat a partra, zárt, őrzött helyen parkoljuk neked, ahol személyesen gondoskodunk az átvételről és a kiadásról.

Újdonság szintén, hogy már évközben is bérelhetsz tőlünk 1-3-5 napra vagy egyéni időtartamra is magas kategóriájú IRocker vagy RRD SUP deszkát felszereléssel budapesti vagy balatoni átvétellel.

A SUP tárolás csak a szezonban vehető igénybe? Sokan vannak akiknek télen problémát okoz a SUP megfelelő tárolása.

Gondoltunk azokra is,  akik télen nem tudják hova tenni a deszkáikat, ezért alakítottunk ki  téli tárolóhelyeket, ahol a SUP deszkákat formára fújva (nem összehajtva) tesszük el és ha kell át is nézzük az állapotát.  

A szolgáltatásainkhoz kapcsolódó részleteket és árak itt találod.

Bankkártyát a weboldalunkon és a helyszínen is elfogadunk, sőt All You Can Move elfogadóhely vagyunk így AYCM kártyával is igánybe veheted a szolgáltatásainkat!

Mikor kezdődik a szezon, mikor nyittok?

2021. június 5-én szombaton lesz a Yellow SUP Marine szezonnyitó SUP napunk (esőnap június 6. vasárnap). Evezőtúrával, evezéstechnikai workshopokkal, deszka próbálási és vásárlási lehetőséggel készülünk, 10 órától várunk benneteket.

Infó: +36307576896 Regisztráció a weboldalunkon.

Kölcsönzéssel, programokkal júniusban hétvégéken, júliustól szeptemberig pedig mindennap várunk benneteket.